Amerykańskie smaki w menu SUBWAY®


Amerykańskie smaki w menu SUBWAY®
2016-06-10
Menu restauracji SUBWAY® perfekcyjnie łączy smaki z różnych zakątków świata. Do egzotycznego Falafela dołączył American Big Beef Melt. Solidna porcja świetnie doprawionej wołowiny przekładanej świeżymi warzywami w towarzystwie chrupiącego pieczywa.

Tysiące kilometrów, które dzielą Polskę i Amerykę zdają się nie mieć znaczenia, by i do nas przenikała kultura zza oceanu. Śledzimy wydarzenia z USA, oglądamy produkowane tam filmy, uczymy się języka angielskiego i coraz częściej sięgamy po amerykańskie kulinarne wzorce. Kuchnia zza Atlantyku zaskakuje szerokim wachlarzem smaków. American Big Beef Melt w restauracji SUBWAY® zaoferuje doskonałe połączenie mięsa i warzyw.

American Big Beef Melt to oferta dla wielbicieli sandwiczy bogatych w pożywne składniki. Znajdziemy w nim duży kawałek wyśmienitej wołowiny typu chopped steak i jednocześnie obfitą porcję warzyw. Łagodne pomidory, chrupiąca sałata, czy pikantna czerwona cebula doskonale ją uzupełniają. Mięso wołowe zachwyca soczystością i smakiem dobranych przypraw. Do tego suba idealnie pasuje topiony ser - kropka nad i tej pysznej propozycji. Całość ujęta w świeżo wypiekanym pieczywie. Ten sandwicz sprosta wysokim wymaganiom miłośników mięsnych smaków.

Marka ze swoim menu wychodzi naprzeciw oczekiwaniom miłośników różnorodnych smaków. SUBWAY® - obok znanego menu - stale poszerza swoją ofertę i także tym razem idealnie trafia w gust swoich klientów.

Dodatkowe informacje:                                                                   

SUBWAY®

Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera "Pete's Super Submarines", bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta
i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs
i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 44.000 restauracji w 110 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY®
w Polsce powstała w 2000r w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 100 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie. 

Nadesłał:

QACommunications

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl