Bieg przez kuchnię. Vegenerat w Empiku w Bonarce


Bieg przez kuchnię. Vegenerat w Empiku w Bonarce
2018-03-13
Kuchnia i sport: jak to się ma do siebie? Wyjaśni ultramaratończyk Przemysław Ignaszewski, pseudonim Vegenerat, podczas promocji swojej nowej książki. Spotkanie w Empiku w Bonarce w środę, 14 marca, o godz. 18:00.

W swojej drugiej książce „Vegenerata bieg przez kuchnię, czyli szalone menu ultramaratończyka" (wyd. Burda Publishing Polska), Przemysław „Vegenerat" Ignaszewski proponuje kolejną porcję biegowych
i kulinarnych eksperymentów;  podpowiada, co można jeść nie tylko przed biegiem, ale także podczas niego i bezpośrednio po nim. Opowiada również o znanych biegach długodystansowych i przedstawia anegdoty z życia ich uczestnika.

Przeczytaj również:

BONARKA CITY CENTER I NEPI ROCKCASTLE PLC

Właściciel Bonarki NEPI Rockcastle plc jest wiodącym inwestorem oraz deweloperem nieruchomości komercyjnych w Europie Środkowo-Wschodniej, którego akcje notowane są na Giełdzie Papierów Wartościowych w Johannesburgu oraz Amsterdamie. Znajduje się również w pierwszej dziesiątce firm z branży nieruchomości komercyjnych w kontynentalnej Europie pod względem wartości rynkowej. Firma posiada jeden z największych portfeli nieruchomości w Rumunii, Polsce oraz na Słowacji, a także wyraźnie zaznacza swoją obecność w Chorwacji, Czechach oraz Serbii.

Bonarka City Center to wielofunkcyjne centrum miejskie, powstałe na obszarze około 19 ha poprzemysłowych terenów dawnych zakładów chemicznych w krakowskiej dzielnicy Podgórze. Na obszarze ponad 92  tys. m2 powierzchni użytkowej znajduje się 230 punktów handlowo-usługowych i restauracji oraz jeden z największych multipleksów kinowych w Polsce. Ponadto, na terenie Bonarka City Center znajduje się jeden z pierwszych na świecie ośrodków edukacyjno-wychowawczych w centrum handlowym: „Siemacha Spot". Zarządcą obiektu jest TriGranit Corporation.



Nadesłał:

bezstronny22

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl