Dodatki do mięs i serów - żurawina


2014-05-23
Żurawina to szlachetna roślina, która stanowi doskonały dodatek do dziczyzny i dań z indyka. Dobrze znana w kręgu myśliwych, którzy docenili jej wyrafinowany smak.

Dawniej ceniona na królewskich stołach, a dziś zamknięta w słoiku przez firmę STOVIT jest w zasięgu każdego z nas. Bogata w żelazo, witaminy z grupy C i błonnik, korzystnie wpływa na nasze zdrowie. Doskonała, lekka konsystencja w niczym nie przypomina tłustych sosów na bazie majonezu -popularnych dodatków do mięs. Często serwuje się ją w towarzystwie serów pleśniowych, z którymi tworzy niebanalną kompozycję.

Bazująca na owocach najwyższej jakości receptura stosowana przez markę STOVIT jest gwarancją zachowania oryginalnego smaku owoców i wszystkich walorów odżywczych. Naturalne, pozbawione konserwantów przetwory zostały zamknięte w słoiczku o ciekawym kształcie, dzięki czemu nie sposób ich nie zauważyć. Tradycyjny polski smak podkreślają zamieszczone na wieczkach arcydzieła polskich mistrzów pędzla, pochodzące ze zbiorów Muzeum Narodowego w Poznaniu

 

Żurawina marki STOVIT przeniesie Cię do krainy wyjątkowych smaków, osadzonych w polskiej tradycji kulinarnej. Spróbuj, a możesz być pewien, że pokochasz ten smak!

 

Cena: ok. 5,49 zł

Pojemność: 230 g

Nadesłał:

Arni

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl