Francuskie frykasy Patrycji Wąsowskiej


2017-08-16
Jeśli robisz to, co kochasz, nie przepracujesz ani jednego dnia! Tę zasadę wzięła sobie do serca Patrycja Wąsowska, która porzuciła pracę w korporacji dla spełniania swojej pasji.

 

Nasza uczestniczka otworzyła swoje Bistro La Cocotte Saska i choć nie jest to łatwa droga, już nigdy nie wróciłaby do pracy biurowej. Jej historia inspiruje do zmian! #gotowaniezprzeslaniem

 

Materiał jest dostępny na kanale -- > https://www.youtube.com/watch?v=7pjNR8vYQGo

 

Pamiętaj, że Ty również możesz podjąć wyzwanie i wziąć udział w #cookingchallenge! Wystarczy zarejestrować się na www.akademiasmaku.pl/bcc. Czekamy na Ciebie! 

Nadesłał:

annadrewniana

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl