Magia smaku-wywiad z Michelem Rothem


2015-12-17
Dla niego musi zadziać się „to coś”, pomiędzy daniem – które zostało podane, pomiędzy członkiem jury – który je ocenia oraz pomiędzy kandydatem – który to danie zaprezentował. Na tym polega właśnie magia.

W kuchni kieruje się szczęściem i zadowoleniem swoich gości. Jego największym marzeniem jest, by nigdy nie zawieść żadnego smakosza. Znany jest nie tylko miłośnikom kuchni francuskiej, a również całemu światu. Michel Roth, zdobywca dwóch gwiazdek  Michelin oraz zwycięzca Bocuse d`Or 1991 oceniał w Polsce prace kucharzy przystępujących do selekcji konkursu na poziomie krajowym.

 

Dania, tworzone przez tego francuskiego szefa kuchni, charakteryzuje klasyka oraz perfekcjonizm w www.bocusedorpoland.pl bądź
na fanpage`u na Facebooku: https://www.facebook.com/BocusedorOfficial/.

 

Więcej informacji udziela:

Magdalena Hayder

Procontent Communication

Mail: magdalena.hayder@procontent.pl

Tel.: 881 203 322

Nadesłał:

afranas

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl