NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach


NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach
2017-10-27
NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach

Kto z nas nie przepada za kuchnią śródziemnomorską? Swoich wielbicieli ma na całym świecie! Proste i starannie dobrane składniki to niewątpliwie tajemnica jej sukcesu. Już dziś poznaj nową linię sosów pomidorowych WINIARY w butelkach, przygotowywanych na bazie oryginalnej receptury TOMATE FRITO. Dzięki nim stworzysz zachwycające dania na specjalne okazje, ale i łatwy szybki obiad dla całej rodziny. Spróbuj już dziś wszystkich trzech nowości!

Oryginalna receptura, naturalne składniki

 

Zapraszamy do odkrycia nowych gotowych sosów pomidorowych do makaronu przygotowanych na bazie oryginalnej śródziemnomorskiej receptury „TOMATE FRITO”. To właśnie stąd bierze się głębia i intensywność smaku, a także gęsta konsystencja sosów! Najpierw smażona jest cebulka z oliwą z oliwek i przyprawami, następnie dodawane są dojrzałe śródziemnomorskie pomidory i aromatyczne zioła. To wszystko gotowane jest do momentu, aż składniki połączą się w harmonijną całość. Doskonały smak wymaga czasu, dlatego do sosów pomidorowych WINIARY nie dodawana jest mąka ani skrobia.

 

Zachęcamy do wyruszenia w kulinarną podróż po wyszukanych smakach kuchni śródziemnomorskiej:

 

Sos Boloński WINIARY – dzięki niemu przygotujesz pyszny obiad we włoskim stylu dla całej rodziny. Potrzebujesz tylko 250 g mięsa mielonego, łyżkę oleju i 300 g makaronu. Mięso podsmaż przez ok. 10 minut na oleju ciągle mieszając. Dodaj sos, wymieszaj z mięsem i gotuj jeszcze przez ok. 3 minuty. Gotowy sos podawaj z makaronem spaghetti. Gotowe! Ten pyszny, intensywny smak i konsystencja cię zaskoczy!

 

Sos do spaghetti z bazylią i czosnkiem WINIARY – to propozycja na pyszne danie przygotowane na bazie tradycyjnej śródziemnomorskiej receptury, polegającej na długim smażeniu cebulki z przyprawami, do której dodawane są słodkie pomidory i zioła. Do przyrządzenia potrawy potrzebujesz tylko 200 g makaronu. Wystarczy, że sos podgrzejesz gotując przez ok. 3 minuty i wymieszasz go z przygotowanym wcześniej makaronem, a następnie posypiesz tartym żółtym serem. Pycha!

 

Z nowym Sosem Włoskim z oliwkami i pieczarkami WINIARY, za sprawą oryginalnej receptury Tomate Frito w łatwy i szybki sposób przygotujesz potrawę rodem z kuchni śródziemnomorskiej. Wystarczy, że podgrzejesz sos, a następnie podgotujesz go przez 3 minuty i wymieszasz z wcześniej przygotowanym makaronem. Na końcu posyp startym żółtym serem. Możesz już zachwycać się tym intensywnym, pomidorowym smakiem!

 

Po więcej pomysłów i inspiracji na pyszne dania z wykorzystaniem produktów marki WINIARY zapraszamy na www.winiary.pl

Nadesłał:

IP1

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl