Nowość: bezglutenowe filety z makreli bez skóry Graal®


2016-04-12
Delikatne mięso ryby pozbawione skóry, które aż rozpływa się w ustach – takie są nowe, bezglutenowe filety z makreli bez skóry Graal®. Makrela to ryba szczególnie lubiana i doceniana przez Polaków - przede wszystkim ze względu na jej delikatność w smaku i zawartość kwasów Omega-3. Ponadto coraz więcej osób stosuje dietę bezglutenową. Nowe filety z makreli bez skóry Graal® są zatem odpowiedzią na oczekiwania konsumentów poszukujących smacznych, zdrowych i wygodnych w spożyciu produktów oraz na najnowsze trendy żywieniowe.

Wygodne opakowanie 110 gramów to idealna porcja do spożycia na raz. Filety są dostępne w dwóch wariantach smakowych: w sosie pomidorowym, stworzonym z pomidorów dojrzewających w promieniach słonecznych o łagodnym, ale wyrazistym smaku, oraz w oliwie z oliwek extra virgin, która podkreśla doskonały smak mięsa ryby. Cena: 4,99 zł/szt. (110 g).

Zainspiruj się wiosną z Graal® i wygraj rower - KONKURS
Nowe, bezglutenowe filety z makreli bez skóry Graal® to także idealny wybór dla tych, którzy poszukują wsparcia w utrzymaniu zdrowego stylu życia. Chcąc zainspirować Polki i Polaków do włączenia produktów rybnych do codziennej diety, Graal postanowił przeprowadzić konkurs „Zainspiruj się wiosną z Graal®". Co tydzień można wygrać rower i karty upominkowe na sportowe zakupy w sieci sklepów Decathlon. Aby wziąć w nim udział, należy kupić produkt objęty promocją, zachować paragon i odpowiedzieć na pytanie konkursowe. Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie internetowej: graal.pl/konkurs. Konkurs trwa do 30 kwietnia 2016 roku.

Więcej informacji na www.graal.pl i www.superfishprestige.pl oraz na fanpage Graal https://www.facebook.com/graalpolska i Superfish Prestige https://www.facebook.com/SuperFishPrestige.

Nadesłał:

informacje_ms

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl