Sebastian Olma dołącza do kampanii „Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”


Sebastian Olma dołącza do kampanii  „Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”
2015-08-06
Grono ekspertów kampanii społecznej Cisowianki powiększyło się o zwycięzcę polskiej edycji Top Chef.

Już od maja 2014roku Cisowianka za pomocą swojej akcji „Gotujmy zdrowo – mniej soli” namawia Polaków do zmiany sposobu gotowania na zdrowszy i udowadnia, że bez soli jedzenie może być bardzo smaczne. Do grona ambasadorów akcji należą tak uznani szefowie kuchni jak Ewa Olejniczak, Joseph Seeletso czy Paweł Kibart.

Teraz eksperckie grono akcji „Gotujmy zdrowo – mniej soli” powiększyło się o popularnego i bardzo lubianego Sebastaina Olmę – zwycięzcę polskiej edycji Top Chef i szefa kuchni restauracji Kafe Zielony Niedźwiedź. Podzieli się on z osobami poszukującymi inspiracji w gotowaniu swoimi pomysłami na pyszne dania bez soli a także poprowadzi warsztaty dla zwycięzców konkursu „Gotujmy zdrowo”

Nadesłał:

Polskie Zdroje

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl