Sos Red Thai


2016-08-26
Swój zdecydowany smak, sos warzywny Red Thai zawdzięcza kompozycji goździków, kolendry, chilli oraz curry.

Sos dopełni smak drobiu, dań mięsnych, rybnych oraz owoców morza. Będzie się dobrze komponował także z ryżem i warzywami. Można go podawać na ciepło i na zimno – jako dip.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

Produkt nie zawiera konserwantów/dostępny: sieć sklepów Netto, Leclerk oraz Auchan.

Cena: od 4 zł


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

SferaGroupPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl