Warsztaty kulinarne z Klaudią Budny


Warsztaty kulinarne z Klaudią Budny
2017-10-26
Inspiruje ją kuchnia polska i włoska, pomysły na dania czerpie głównie z głowy i rzadko korzysta z gotowych przepisów, woli sama je kreować – mowa o Klaudii Budny, finalistce popularnego programu MASTERCHEF.

W najbliższą niedzielę, 29 października, pojawi się w Atrium Portu Łódź by poprowadzić warsztaty kulinarne dla wszystkich miłośników gotowania. Zapisy na spotkanie z Klaudią Budny ruszają 24 października. Uczestnictwo w warsztatach jest bezpłatne.

Finalistka MASTERCHEFA mieszka na co dzień w Łodzi i pracuje jako finansistka. Jednak jej pasją jest gotowanie i to jemu pragnie się poświęcić na dobre. Jej idolami są Gordon Ramsay i Marco Pierro White. Do programu MASTERCHEF zgłosiła się by się sprawdzić i spełnić swoje marzenia. Teraz w specjalnej kuchni zlokalizowanej w Atrium Portu Łódź poprowadzi warsztaty kulinarne, na których pokaże jak gotować smacznie i z przyjemnością.

Spotkania z Klaudią Budny odbędą się 29 października w godzinach: 12:00-13:30, 14:00-15:30, 16:00-17:30. Na każdą godzinę obowiązują wcześniejsze zapisy. Aby wziąć udział w warsztacie należy wysłać zgłoszenie na adres mailowy marketing.portlodz@ikea.com podając w treści wiadomości swoje imię i nazwisko, a także godzinę warsztatu, w którym chce się wziąć udział. Aby wysłać zgłoszenie należy też wcześniej polubić profil Portu Łódź na Facebooku. O zapisach decydować będzie kolejność zgłoszeń.

Na warsztaty kulinarne z Klaudią Budny można zgłaszać się od 24 do 26 października:

24 października – zapisy na warsztat na godzinę 12.00

25 października – zapisy na warsztat na godzinę 14.00

26 października – zapisy na warsztat na godzinę 16.00

 

Klaudia Budny pojawi się w Porcie Łódź także podczas finału Wielkiej Loterii, który odbędzie się 5 listopada. Wtedy to, wraz ze swoim kolegą z programu, Adamem Kozaneckim, zaprezentują zgromadzonym gościom prawdziwe kulinarne show. Pokaz gotowania rozpocznie się od godziny 12:00. Mistrzowie kuchni przygotują też swoje autorskie dania do degustacji. 

Nadesłał:

beyondpr

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl