Gorące kanapki serowe z kiełbasą i sosem kanapkowym


2016-08-16
Składniki: - pieczywo na kanapki 6 – 8 kromek - ser żółty 150g - kiełbasa śląska lub inna ulubiona 150g -sos kanapkowy „Tarsmak ”

Wykonanie:

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie Poradnik-Zdrowia.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Przeczytaj również:

 

Ser żółty i kiełbasę pokroić w drobną kostkę, dodać pokrojone igiełki rozmarynu i wymieszać. Całość ponakładać na kanapki i zapiec na złoty kolor w piekarniku. Polać obficie sosem kanapkowym i

smacznego!


Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja serwisu Poradnik-Zdrowia.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

SferaGroupPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl