Cukier puder w młynku Cukier Królewski wybrany "Produktem Na Medal 2011 - Pani Domu"
Jeden z najbardziej innowacyjnych artykułów marki Cukier Królewski - cukier puder w młynku, został nagrodzony przez dwutygodnik „Pani Domu” tytułem „Produkt Na Medal 2011”. Celem plebiscytu było wskazanie konsumentom najwyższej jakości artykułów spożywczych, oferowanych na polskim rynku.
„Młynek" Cukru Królewskiego otrzymał tytuł „Produkt na medal 2011 - Pani Domu" w kategorii „produkty do pieczenia". Cukier puder w młynku jest jedynym tak zapakowanym pudrem, który jest obecny w polskich sklepach. Tuba zakończona nakrętką z młynkiem pozwala na precyzyjne dozowanie i sprawia, że cukier puder jest zawsze idealnie sypki. To jeden z najnowocześniejszych artykułów w swoim segmencie. Dzięki takiej innowacji, konsument otrzymuje najwyższej jakości cukier bez dodatku antyzbrylaczy.
Celem plebiscytu zorganizowanego przez „Panią Domu" było zarekomendowanie konsumentom najlepszych i najsmaczniejszych artykułów spożywczych dostępnych w naszych sklepach. Bardzo cieszy nas fakt, że cukier puder w młynku Cukier Królewski znalazł się w gronie zwycięzców, czyli został uznany za produkt godny polecenia. Szczególnie, że jury dokonywało wyboru spośród aż 248 zgłoszonych artykułów - mówi Beatrycze Grela - Dyrektor ds. Marketingu i PR Südzucker Polska S.A.
„Produkt na Medal 2011" to pierwsza edycja plebiscytu organizowanego przez dwutygodnik „Pani Domu". Zgłoszone artykuły podzielone zostały na 18 kategorii i oceniane według takich kryteriów, jak: smak, zapach, opakowanie, etykieta. W jury znaleźli się: Robert Sowa - Mistrz Kulinarny, Ewa Wachowicz - Producentka i gospodyni programów kulinarnych, dr Agnieszka Jarosz - Instytut Żywności i Żywienia, Teresa Pękalska - czytelniczka „Pani Domu", Urszula Zubczyńska - Redaktor Naczelna dwutygodnika oraz Robert Grotkowski - Redaktor Działu Kulinarnego „Pani Domu".
Nadesłał:
Open Media
|