Grey Goose na prezentacji kliniki La Perla
17 maja w Pałacu Sobańskich, siedzibie Klubu Polskiej Rady Biznesu, odbyła się prezentacja kliniki medycyny estetycznej La Perla. Wśród celebrytów nie mogło zabraknąć najwyższej klasy wódki Grey Goose.
Jak zatrzymać czas?
Wtorkowy wieczór w Pałacu Sobańskich upłynął pod znakiem luksusu i piękna. La Perla to najbardziej ceniona na polskim rynku marka sektora kosmetycznego. Klinika, znana także z nowego programu stacji TVN pt. „Cofnąć zegar”, oferuje najnowocześniejsze zabiegi kosmetologii, medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, dzięki którym uda się choć na chwilę zatrzymać czas i dłużej cieszyć się młodością. Goście mogli zapoznać się z ekskluzywną ofertą kliniki oraz wypróbować niektóre zabiegi. Właścicielka i Prezes Zarządu Kliniki "La Perla" – Kalina Ben Sira – przybliżyła obecnym strategię i wartości reprezentowane przez markę. Atrakcją wieczoru była także loteria, w której do wygrania były zabiegi sponsorowane przez La Perlę.
Francuskie orzeźwienie
Atmosferę luksusu dopełniały serwowane przez cały wieczór wyśmienite koktajle na bazie francuskiej wódki Grey Goose. Uczestnicy spotkania delektowali się aromatycznymi drinkami według dwóch receptur. Pierwsza – Comopolitan to znany i doceniany koktajl marki. Nie zabrakło jednak powiewu nowości w postaci nietuzinkowego i wyrafinowanego trunku o nazwie Cucumber Cocktail. Takie wydanie Najlepiej Smakującej Wódki na Świecie wniosło orzeźwienie w wytworne i eleganckie wnętrza Pałacu Sobańskich, które idealnie współgrało z tematem urody i piękna. Dodatkowo, spotkanie umiliły wyborne przystawki przygotowane specjalnie na tę okazję przez restaurację Amber Room. Tak skomponowany wieczór był gwarancją relaksu we wspaniałej atmosferze.
Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.
Kontakt prasowy:
Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Sieczna 72 A lok.35, 03-290 Warszawa, tel. (22) 251 20 47, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com; martawieckowska@more-pr.com
Nadesłał:
Marta Więckowska
|