GutPR z Mąką Dolnośląską


GutPR z Mąką Dolnośląską
2017-10-19
Mąki z linii „Dolnośląska” to czyste, naturalne składniki potraw, bez dodatków chemicznych, które gwarantują wyśmienitą jakość i smak pysznych, domowych dań. W ostatnim czasie właściciel marki „Dolnośląska” – firma WOSEBA - powierzyła agencji GutPR działania PR produktowego

Młyn Jaczkowice położony jest na Dolnym Śląsku, w dolinie Odry, w otoczeniu żyznych ziem Dolnego Śląska i Opolszczyzny. Urodzajne gleby, łagodne zimy i ciepłe lata powodują, że to tutaj dojrzewają najlepsze odmiany pszenicy, z których tworzy się najlepsze jakościowo mąki. Dolnośląska Mąka Tortowa to sztandarowy produkt Młyna Jaczkowice i niezawodny składnik w kuchni każdej gospodyni.

Obsługą mediową Dolnośląskiej Mąki Tortowej zajmie się agencja GutPR. Kontrakt obejmuje przygotowanie materiałów prasowych, kontakt z dziennikarzami i prowadzenie monitoringu mediów. Po stronie Młyna Jaczkowice prace koordynuje Wojciech Tomalik, po stronie GutPR za realizację zlecenia odpowiedzialny jest zespół pod kierownictwem Hanny Gehrke-Gut. Umowa ma charakter projektowy, ale strony nie wykluczają poszerzenia współpracy o kolejne produkty Młyna Jaczkowice.

Linia mąk  „Dolnośląska” została doceniona przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi znakiem „Poznaj Dobrą Żywność”, a program „Doceń Polskie”, którym zajmują się specjaliści zawodowo związani z żywnością, wyróżnił mąki Młyna Jaczkowice mianem „Top produktu”. 

Nadesłał:

GutPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl