Historie dobrego smaku


Historie dobrego smaku
2013-02-06
Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” - producent Majonezu Kieleckiego – przygotowała pierwszą serię filmów z cyklu „Historie Dobrego Smaku”. Docelowo projekt zakłada opracowanie książki kucharskiej w formie video, która będzie praktycznym narzędziem i źródłem inspiracji dla miłośników kulinariów.

WSP „Społem” - przedsiębiorstwo o ponad 90-letnim doświadczeniu - umiejętnie łączy tradycję z nowoczesnymi formami promocji. Dzięki temu firma ta jest jednym z niekwestionowanych liderów na polskim rynku FMCG. Produkty Spółdzielni cieszą się dużym zaufaniem konsumentów, którzy chętnie wykorzystują je do przygotowywania swoich ulubionych potraw. WSP „Społem” chcąc dostarczyć swoim klientom praktyczne narzędzie, stworzyła serię filmów prezentujących wybrane przepisy kulinarne. Mamy nadzieję, że dzięki nim gotowanie przestanie być obowiązkiem a stanie się przyjemnością. Ponadto liczymy na to, że zainspirują one nas do tego, by otworzyć znane i popularne potrawy w nowy, nieszablonowy sposób  - mówi p.  Jerzy Misiak, prezes Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem”.

Filmy z cyklu Historie Dobrego Smaku przygotowane zostały wraz z Dorotą Kamińska, założycielką PozytywnaKuchnia.pl - jednego z najbardziej popularnych blogów kulinarnych w Polsce. Tym razem główne role zagrały: sałatka śledziowa, tatar wołowy i roladki z bakłażana.

Filmy można obejrzeć pod adresami:

http://www.youtube.com/watch?v=VSliwbCK7Zs

http://www.youtube.com/watch?v=7FHA8lDn87g

http://www.youtube.com/watch?v=W21HbvTPwPE

Nadesłał:

Publicon

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl