Jak wybrać idealne miejsce na wigilię firmową?
Powoli zaczynają zbliżać się święta Bożego Narodzenia. To dobry czas, aby wybrać miejsce, w którym będzie można urządzić wigilię firmową. Na co warto zwrócić wtedy szczególną uwagę?
Firmowe wigilie to popularna tradycja, którą kultywuje wiele polskich firm. Bożonarodzeniowe spotkania pracowników wraz z kadrą dyrektorską i menedżerską to udany sposób podziękowania, a także miłego spędzenia wolnego czasu po godzinach.
Wigilie firmowe są nierzadko organizowane w siedzibach firm, gdy dysponują one odpowiednim zapleczem – wtedy na ogół zamawiany jest catering. Jednak jest jeszcze jeden sposób na urządzenie spotkania – wybór restauracji, która prowadzi takie spotkania.
O czym pamiętać przy wyborze miejsca?
Jeśli chcemy zdecydować się na wybór dobrej restauracji na wigilię firmową, warto postawić na takie miejsce, w którym będzie można liczyć na obsługę na najwyższym poziomie.
Bogate menu z pysznymi danami, atrakcyjne przestrzenie podkreślające elegancję sytuacji udekorowane w świąteczny sposób, a także przystępny dojazd dla uczestników wraz z parkingiem – to bardzo ważne kwestie, na które należy zwrócić uwagę.
Lokal dobierajmy też pod względem liczby uczestników wydarzenia – warto zatem sprawdzić, ilu z nich może ugościć konkretna restauracja czy sala w restauracji.
Dużym powodzeniem cieszą się tradycyjne restauracje serwujące dania kuchni polskiej, na przykład restauracja Naskrajnej.pl znajdująca się w Ząbkach koło Warszawy. W jej menu znalazły się potrawy takie jak barszcz czerwony z uszkami, zupa grzybowa z łazankami, karp smażony, karp po żydowsku, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi z kapustą i grzybami. Zamówić można również pieczoną gęś faszerowaną czy prosię pieczone na ogniu.
Dokładne informacje o aktualnej ofercie można znaleźć na stronie internetowej restauracji Naskrajnej.pl.
Ile kosztuje organizacja wigilii firmowej?
Ceny związane z urządzeniem wigilii firmowej zależą przede wszystkim od wybranej oferty.
W przypadku pełnego obiadu wraz z przystawkami gorącymi oraz zimnymi i deserem musimy liczyć się z wydatkiem od 100 złotych do 150 złotych za jedną osobę.
Nadesłał:
slawek
|