Jak wybrać idealne miejsce na wigilię firmową?


Jak wybrać idealne miejsce na wigilię firmową?
2018-12-04
Powoli zaczynają zbliżać się święta Bożego Narodzenia. To dobry czas, aby wybrać miejsce, w którym będzie można urządzić wigilię firmową. Na co warto zwrócić wtedy szczególną uwagę?

Firmowe wigilie to popularna tradycja, którą kultywuje wiele polskich firm. Bożonarodzeniowe spotkania pracowników wraz z kadrą dyrektorską i menedżerską to udany sposób podziękowania, a także miłego spędzenia wolnego czasu po godzinach. 

Wigilie firmowe są nierzadko organizowane w siedzibach firm, gdy dysponują one odpowiednim zapleczem – wtedy na ogół zamawiany jest catering. Jednak jest jeszcze jeden sposób na urządzenie spotkania – wybór restauracji, która prowadzi takie spotkania.



O czym pamiętać przy wyborze miejsca?

Jeśli chcemy zdecydować się na wybór dobrej restauracji na wigilię firmową, warto postawić na takie miejsce, w którym będzie można liczyć na obsługę na najwyższym poziomie.

Bogate menu z pysznymi danami, atrakcyjne przestrzenie podkreślające elegancję sytuacji udekorowane w świąteczny sposób, a także przystępny dojazd dla uczestników wraz z parkingiem – to bardzo ważne kwestie, na które należy zwrócić uwagę.

Lokal dobierajmy też pod względem liczby uczestników wydarzenia – warto zatem sprawdzić, ilu z nich może ugościć konkretna restauracja czy sala w restauracji.

Dużym powodzeniem cieszą się tradycyjne restauracje serwujące dania kuchni polskiej, na przykład restauracja Naskrajnej.pl znajdująca się w Ząbkach koło Warszawy. W jej menu znalazły się potrawy takie jak barszcz czerwony z uszkami, zupa grzybowa z łazankami, karp smażony, karp po żydowsku, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi z kapustą i grzybami. Zamówić można również pieczoną gęś faszerowaną czy prosię pieczone na ogniu.

Dokładne informacje o aktualnej ofercie można znaleźć na stronie internetowej restauracji Naskrajnej.pl.



Ile kosztuje organizacja wigilii firmowej?

Ceny związane z urządzeniem wigilii firmowej zależą przede wszystkim od wybranej oferty.

W przypadku pełnego obiadu wraz z przystawkami gorącymi oraz zimnymi i deserem musimy liczyć się z wydatkiem od 100 złotych do 150 złotych za jedną osobę.



Nadesłał:

slawek

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl