Jakość z Podlasia − Kurczak Zagrodowy


Jakość z Podlasia − Kurczak Zagrodowy
2013-03-19
Przyrządzając pożywne, mięsne danie obiadowe, chętnie sięgamy po gotowe elementy z kurczaka. To łatwe w przygotowaniu, lekkostrawne mięso nabiera wyrazu w połączeniu z warzywami, owocami i aromatycznymi przyprawami.

Kurczak Zagrodowy z Podlasia hodowany ekstensywnie w małych rodzinnych gospodarstwach i żywiony jedynie niemodyfikowaną paszą roślinną, dostępny jest w postaci całej tuszki oraz wygodnych, gotowych elementów. Producent, Grupa Drosed proponuje produkty marki Zagrodowy osobom, które poszukują wysokiej jakości mięsa o tradycyjnym, domowym smaku, pochodzącego od sprawdzonego dostawcy.Konsumenci mogą wybrać ulubiony kawałek spośród fileta z piersi, nóg, ud, podudzi i skrzydeł ze skórką lub porcje rosołowe, idealne do przygotowania esencjonalnego bulionu.

 

Grupa Drosed poleca przepis na Marynowane uda z kurczaka Zagrodowego z Podlasia  duszone z pomidorami. Do jego przygotowania można użyć gotowych elementów z kurczaka. Danie, któremu aromat nadają nasiona oraz liście świeżej kolendry, podawane z kuskusem przywodzi na myśl odległe, słoneczne kraje Maghrebu.

 

www.zagrodowy.pl.

 

Kurczak Zagrodowy z Podlasia ze złoto-granatową etykietą i tacką w niebieskim kolorze dostępny jest od października 2012 r. W sklepach znajdziemy filet, nogi, skrzydła, uda oraz podudzia z kurczaka w cenie od ok. 13,50 zł/kg do ok. 23,99 zł/kg, w zależności od rodzaju elementu.

 

 

Nadesłał:

JBcomm

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl