Kiermasz wyrobów regionalnych w CH Maximus
W najbliższy weekend 18-19 czerwca w hali D na terenie CH Maximus odbędzie się kiermasz produktów regionalnych. Kilkudziesięciu producentów lokalnych przysmaków zaprezentuje wykonane zgodnie z polską tradycją produkty z całego kraju.
Kiermasz to propozycja dla smakoszy tradycyjnych i zdrowych produktów z wybranych regionów Polski. Reprezentowane będą m.in. Mazury, Podhale, Mazowsze, Podlasie, Kurpie. Organizatorzy zaprosili producentów wędlin, pieczywa, serów i innych wyrobów mlecznych, w tym oscypków, a ponadto piw, miodów i słodyczy. Dla wszystkich odwiedzających przewidziana jest możliwość degustacji oraz zakupu tradycyjnych produktów bezpośrednio od ich producentów.
Kiermasz wyrobów regionalnych odbywa się na terenie Centrum Handlowego Maximus od 2 lat, stale przyciągając setki klientów z całego Mazowsza.
Kiermasz będzie miał miejsce w hali D w pasażu głównym.
Dojazd do Centrum Maximus
Klienci mogą dojechać do Centrum korzystając z bezpłatnych linii MaxiBus, które kursują w dni powszednie oraz w soboty i niedziele. Szczegółowy rozkład jazdy znajduje się na stronie www.maximuscenter.pl
Do Centrum Maximus można dojechać także komunikacją podmiejską, liniami autobusowymi 703, 711 i 733. Przystanki na żądanie usytuowane są na szosie katowickiej w Wolicy oraz pod Wolicą.
Centrum Maximus jest czynne codziennie w godzinach 8.00-17.00 (hale A, B, C, D). Hala E jest czynna codziennie od 8 do 20.
Kontakt dla mediów:
Anna Zając
Triple PR
ul. Leszno 8 lok. 28; 01-192 Warszawa
tel. 022 216 54 14
anna.zajac@triplepr.pl