Lody Bonano szykują się do sezonu
Co jasne, najpopularniejsze w menu lodziarni działających pod marką Lody Bonano, są oferowane w najróżniejszej postaci, kultowe już „amerykańskie świderki”.
Jednak, żeby wybór był jeszcze większy, a satysfakcja klientów pełniejsza, największa franczyzowa sieć lodziarni w Europie systematycznie wprowadza nowości. Jedną z nich, w nadchodzącym sezonie będą tradycyjne, gałkowe lody.
- Dzięki nawiązaniu współpracy ze znanym polskim producentem lodów – firmą Koral – propozycja oferowanych przez nasze lodziarnie deserów w tym sezonie jeszcze się powiększy. Wierzymy, że również ten rodzaj lodów zyska swoich fanów i ucieszy zarazem tych, którzy są wierni naszym świderkom – mówi Sylwia Korpacz, przedstawicielka marki Lody Bonano.
Nowa pozycja nie będzie jednak dostępna we wszystkich lodziarniach działających w kraju. Menu o lody gałkowe będą bowiem mogli poszerzyć zainteresowani tym franczyzobiorcy, decydując się w ten sposób na dodatkowe urozmaicenie – i tak zresztą bogatej - oferty. - W codziennej sprzedaży będzie się pojawiało 7 różnych smaków lodów gałkowych spośród 22 dostępnych w menu – dodaje Sylwia Korpacz.
Tymczasem, co ciekawe, choć tegoroczna wiosna dopiero przed nami, pierwsze lokale sieci już rozpoczęły sezon. Sprzedaż po zimowej przerwie wznowiły m.in. lodziarnie działające w Środzie Wielkopolskiej, Śremie i Gostyniu, Ozorkowie, Konstantynowie Łódzkim, Zduńskiej Woli.
Lodziarnie z charakterystycznym, żółto-zielonym szyldem spotkać można niemal w każdym mieście i miasteczku w Polsce. To marka obecna na rynku od 11 lat . Nowe otwarcia zaplanowano zarówno w miejscowościach, gdzie dotychczas nie było popularnych „świderków”, jak i w miastach, gdzie lodziarnie pod tym szyldem zdążyły już na dobre się zadomowić.
Nadesłał:
publicum
|