„Lodziarnia od zaraz” – nowy koncept LodówBonano na Targach Franczyzy w Warszawie
Trzy dni spotkań i biznesowych rozmów, oferta 200 konceptów franczyzowych i tysiące potencjalnych przedsiębiorców, którzy chcą otworzyć własny biznes oparty na franczyzie. Tak w skrócie zapowiadają się XV Targi Franczyzy.
W wydarzeniu nie zabraknie największej w Europie sieci lodziarni franczyzowych - marki LodyBonano.
Impreza rozpoczyna się 26 października. Tradycyjnie już targi odbywają się w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie. To w praktyce najlepszy czas dla przyszłych franczyzobiorców, którzy w jednym miejscu mogą zapoznać się z ofertą czołowych i znanych marek z kraju jak i zagranicy. Jak co roku organizatorzy zaplanowali również Forum Szkoleniowe dedykowane zarówno przedstawicielom franczyzowych biznesów, jak i tym, którzy jeszcze nie zdecydowali się na konkretne przedsięwzięcie. Podczas spotkania będzie można poszerzyć swoją ogólną wiedzę na temat franczyzy.
Od czterech lat stałym uczestnikiem targów są LodyBonano, które prezentują swoją ofertę na najważniejszym branżowym evencie w kraju.
- Każdy nasz dotychczasowy udział w targach kończył się sukcesem. Zawsze wracamy z nich bogatsi o nowe doświadczenie, obserwacje i cenne przemyślenia. Przede wszystkim jednak, targi to znakomita okazja do bezpośrednich rozmów z potencjalnie zainteresowanymi współpracą nowymi partnerami biznesowymi. Nasze stoisko co roku cieszy się ogromnym powodzeniem, a nasi eksperci odpowiadają na liczne pytania, tych, którzy rozważają możliwość założenia własnego, lodowego biznesu. Wierzymy, że i tym razem będzie podobnie – mówi Aneta Nazaruk, przedstawicielka marki LodyBonano.
Co ciekawe, na stoisku LodówBonano oprócz informacji na temat wariantów i możliwości współpracy w ramach franczyzy będzie też możliwość aby... osobiście wypróbować lodowe specjały oferowane przez ponad 270 lodziarni w całym kraju.
- Dzięki temu w zasadzie każdy będzie mógł się przekonać jak ten biznes smakuje… - dodaje przedstawicielka marki..
Podczas targów sieć promować będzie swój najnowszy koncept franczyzowy- "Lodziarnia od zaraz". Ten niecodzienny model współpracy bazuje na w pełni wyposażonej i gotowej do uruchomienia lodziarni. W takim wypadku, franczyzobiorca ma zatem szansę w zasadzie "od zaraz" rozpocząć współpracę z siecią w oparciu o przygotowany do działania lokal, co ważne, w sprawdzonej podczas poprzednich sezonów lokalizacji. - To rozwiązanie wydaje się być szczególnie interesujące dla osób, którym zależy na czasie i nie chcą go tracić na żmudne poszukiwanie optymalnego miejsca dla swojego biznesu – wyjaśnia Aneta Nazaruk z sieci LodyBonano.
LodyBonano to sieć, która oferuje swoim franczyzobiorcom sprawdzony pomysł na lodowy biznes. Zapewnia kompletne narzędzia, dające możliwość uruchomienia lodziarni niemalże z dnia na dzień. Przedstawiciele marki zapewniają nie tylko wsparcie doradcze dla franczyzobiorcy na każdym etapie, dzięki któremu może on czerpać z bogatego doświadczenia sieci, lecz także pomagają w uruchomieniu lodziarni.
Mowa tu m.in. o grupie sprzedażowej, w ramach której partnerzy mają możliwość zakupu produktów w preferencyjnych cenach a także pozyskania niezbędnego wyposażenia, na które składają się maszyny marki Hard - Ice.
O skali sukcesu działających w ramach sieci lodziarni świadczy m.in. ich liczba. Marka prowadzi 253 punkty franczyzowe. Dodatkowo też posiada 23 lodziarnie własne.
XV Targi Franczyzy w Warszawie są czynne w godzinach 10-17 w czwartek i piątek (26-27 października 2017) oraz w godzinach 10-15 w sobotę (28 października). Bilety dostępne są w kasach przed wejściem w cenie 20 zł.
Nadesłał:
publicum
|