Marcowy Jarmark Produktów Regionalnych zaprasza do Portu Łódź!


2015-03-17
Do Portu Łódź ponownie zawitają tradycyjne smakołyki. Przygotowywane zgodnie z regionalnymi recepturami wędliny, sery, miody, pieczywo czy bakalie, będzie można kupić w dniach 19-22 marca podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.

Jarmarki Produktów Regionalnych w Porcie Łódź to szeroki wybór tradycyjnych specjałów, które kuszą smakiem i aromatem. Miłośnicy dobrego jedzenia z pewnością odnajdą swoich ulubieńców pośród aromatycznych wędlin, chrupiących chlebów, przepysznych serów oraz aromatycznych przypraw i rozgrzewających miodów. To bogactwo smaków, które z pewnością skusi także osoby poszukujące zdrowych, naturalnych przysmaków.

 

„Wszystkie specjały, które można nabyć podczas Jarmarków Produktów Regionalnych to naturalnie wytwarzane produkty. Ich receptura przekazywana jest z pokolenia na pokolenie, dzięki czemu do dzisiaj możemy kosztować smaków, które cieszyły podniebienia naszych mam i babć” - powiedziała Emilia Lange Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

 

Port Łódź dba o to, aby przyzwyczajeni do tradycyjnego i smacznego jedzenia klienci, mogli co jakiś czas zaopatrzyć się w naturalnie wytwarzane smakołyki. Dlatego najbliższy Jarmark Produktów Regionalnych w Porcie Łódź odbędzie się już w dniach 19 – 22 marca. Stoisk wystawców należy szukać naprzeciwko sklepu Saturn.

Nadesłał:

38PR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl