Mazurskie krówki i herbaty świata, czyli Jarmark Produktów Regionalnych w Porcie Łódź


Mazurskie krówki i herbaty świata, czyli Jarmark Produktów Regionalnych w Porcie Łódź
2013-11-20
Kto nie spróbował jeszcze pyszności z Jarmarku Produktów Regionalnych, niech żałuje. Nie wszystko jednak stracone! Jarmark zacumuje po raz kolejny w Porcie Łódź między 21 a 24 listopada. Wszystkie tradycyjne produkty będzie można znaleźć w Atrium centrum handlowego.

Jak mówi ludowa mądrość naszych babć, jesienne chłody i smutki najlepiej łagodzi zdrowy miód. Teraz właśnie nadarza się okazja, aby zaopatrzyć się w słoiczek o złocistej zawartości. Już od 21 listopada na klientów Portu Łódź przez trzy kolejne dni będzie czekać jeszcze więcej smakołyków. Zarówno stali bywalcy, jak i ci, którzy dopiero poznają Jarmark Produktów Regionalnych będą mogli zaopatrzyć się w smakowite wędliny, tradycyjnie wypiekane chleby o chrupiącej skórce, czy ręcznie wyrabiane krówki z Mazur. Wielbicieli egzotycznych smaków ucieszy zapewne szeroki asortyment herbat i przypraw z regionów całego świata.

 

- Każda pora roku ma swoje dobre strony. Jesienią na nowo odkrywamy czar wieczorów spędzanych w domu, z kubkiem wyśmienitej herbaty i przy talerzu pełnym smakowitości. Jarmark Produktów Regionalnych to doskonała okazja, by zaopatrzyć się w aromatyczne i pożywne produkty spożywcze – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

 

Wystawcy zadbają również o tych klientów, którzy cenią sobie modny i niebanalny wygląd. Na nich czekać będzie wybór ręcznie wykonywanych akcesoriów, strojów oraz dodatków.

 

Więcej informacji znajduje się na stronie www.portlodz.pl.

Nadesłał:

Maria Szwed

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl