NIEZASTĄPIONE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI


NIEZASTĄPIONE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
2012-12-30
Pierogi z kapustą i grzybami to obowiązkowe świąteczne danie. Jeśli nie możemy spędzić wielu godzin w kuchni na ich lepieniu możemy skorzystać z dostępnych, gotowych produktów na rynku.

Mrożone pierogi z kapustą i grzybami Jawo są ręcznie robione, a ich farsz przygotowany jest z atestowanych grzybów leśnych, kiszonej kapusty i odpowiedniej mieszanki przypraw. Pierogi marki Jawo są pozbawione sztucznych konserwantów i barwników, dlatego gwarantują prawdziwie domowy smak.

To doskonała propozycja nie tylko na wigilijną kolację, to także pomysł na szybki obiad – w wersji tradycyjnej, z cebulką czy skwarkami, lub też w nieco innej odsłonie – na przykład z sosem z sera pleśniowego. Smacznego! 

Sposób przygotowania: zamrożone pierogi wrzucać pojedynczo na 3 l posolonego wrzątku tak, by nie przerwać wrzenia. Gotować na wolnym ogniu 8-10 minut

www.jawo.pl 

Produkt: Pierogi z grzybami i kapustą
Firma: Jawo
Opakowanie : 450 g
Cena: ok 6,53 zł.

 

 

Nadesłał:

Kamila Nowakowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl