Nowe wędliny sojowe


Nowe wędliny sojowe
2015-10-21
Polsoja Sp. z o.o. rozszerza portfolio wędlin sojowych o trzy nowe produkty.

Dotychczasowy asortyment uzupełniono o wędliny sojowe z pieczarkami, wędliny sojowe z papryką oraz wędliny sojowe z ogórkiem. Podobnie jak obecne już na rynku wyroby, również nowe produkty są podzielone na plastry, tym razem jednak producent zdecydował się na ich mniejszą średnicę, motywując to łatwością i uniwersalnością wykorzystania.


Zmianie nie uległy podstawowe prozdrowotne korzyści spożywania wędlin sojowych: wysoka zawartość białka oraz brak cholesterolu. Produkty są wykonane w 100% z surowców roślinnych. Zawierają białko soi niemodyfikowanej genetycznie oraz białko pszenne, a nie zawierają tłuszczu zwierzęcego, ani konserwantów. Znakomicie nadają się do kanapek i sałatek na zimno, a także do podgrzewania na patelni czy zapiekania, np. w pizzy wegetariańskiej.


Nowe wędliny sojowe dostępne są w 100-gramowych opakowaniach.

Nadesłał:

alecsredhouse

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl