Nowy smak w rodzinie Podlaskiego


Nowy smak w rodzinie Podlaskiego
2014-07-01
Ma południowy, typowo włoski smak. Zawiera kawałki suszonych pomidorów, przełamane nutką bazylii. To nowość od Drosed – drobiowy pasztet z włoskim temperamentem.

Rodzina najchętniej wybieranych i lubianych przez Polaków Pasztetów Podlaskich powiększa się. Ich producent – Grupa Drosed - wprowadza nowy, zaskakujący smak- Pasztet Podlaski z bazylią i kawałkami pomidora suszonego. To smarowne trio delikatnego, drobiowego pasztetu, aromatycznej bazylii i suszonych pomidorów. Suszone pomidory nadają całości wyrazistego smaku, a nutka bazylii wprowadza lekko słodkawy posmak i korzenny aromat. Razem tworzą kompozycję idealną na rodzinne, sielskie posiłki – przepyszne leniwe śniadania i wspólne, pokrzepiające kolacje.

 

Nowy Pasztet Podlaski, tak jak cała rodzina, dzięki kremowej, jedwabistej konsystencji, łatwo się rozsmarowuje. Jest też mniej kaloryczny i ma mniej tłuszczu. Dla wszystkich wielbicieli naturalnych składników ważne jest także, że marka Podlaski to jedyna gama pasztetów na rynku, która nie zawiera dodatków typu „E”, konserwantów ani glutaminianu.

 

Pasztet Podlaski z bazylią i kawałkami pomidora suszonego dostępny jest w sprzedaży od lutego br. w poręcznym 100 g kubku w cenie 1,49 zł.Oprócz nowego włoskiego smaku, w sklepach znajdziemy także wersję: klasyczną, pomidorową, paprykową, pieczarkową, z pieprzem, czosnkową oraz pikantną.

 

Nadesłał:

JBcomm

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl