Regionalna uczta na Dzień Taty


Regionalna uczta na Dzień Taty
2013-06-19
Wspólne posiłki cementują rodzinne relacje. Pyszne wędliny, miód i aromatyczny chleb – nie na co dzień mamy szansę na tak wspaniałą ucztę w gronie najbliższych. Zbliżający się Dzień Taty to doskonała okazja, aby zaopatrzyć się w produkty podczas Jarmarku w Porcie Łódź od 20 do 23 czerwca.

Choć naszego Tatę kochamy przez cały rok, to 23 czerwca nadarza się niezwykła okazja, aby wszem i wobec ogłosić „Kocham mojego Tatę najbardziej na świecie!”. A jak wiadomo, Tata lubi dobrze zjeść. Nic nie stoi zatem na przeszkodzie, aby zwieńczeniem tego dnia stał się wspólny posiłek na cześć najważniejszego mężczyzny na świecie. Nikt bowiem nie pogardzi zdrowymi i naturalnymi produktami regionalnymi, takimi jak aromatyczne mięsa czy sery.

- „Przez żołądek do serca” to jedno z polskich przysłów. Aby zdobyć miłość naszego Taty nie musimy uciekać się do kulinarnych sztuczek. Z pewnością jednak doceni on nasze starania, aby obchody jego dnia upłynęły całej rodzinie na biesiadowaniu przy smakowicie zastawionym stole. Idealnymi składnikami uroczystego śniadania czy kolacji mogą okazać się produkty zakupione podczas Jarmarku Produktów Regionalnych w Porcie Łódź - mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Coś dla siebie znajdą również wielbiciele biżuterii. Czekają na nich ręcznie robione kolczyki, bransolety i naszyjniki. Dodatkowe fani słodkości z pewnością zatrzymają się przy stoisku z krówkami.

Jarmark Produktów Regionalnych odbędzie się w Porcie Łódź w dniach 20-23 czerwca przy sklepie Saturn.

Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.

Nadesłał:

Maria Szwed

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl