Regionalne przysmaki na wielkanocnym stole


Regionalne przysmaki na wielkanocnym stole
2013-03-21
Przed zbliżającą się Wielkanocą Port Łódź zaprasza na Jarmark Regionalny. Jego wyjątkowa, świąteczna edycja będzie dłuższa i potrwa od 22 do 29 marca, tak by każdy mógł zaopatrzyć się w tradycyjnie wytwarzane produkty i poczęstować nimi swoją rodzinę przy wielkanocnym stole.

Najbliższa edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź to doskonała okazja, by uzupełnić swoją spiżarnię przed Wielkanocą o naturalne, pyszne i zdrowe produkty. Aromatyczne wędliny, różnorodne sery, chrupiące pieczywo to przysmaki, które zwykle goszczą na naszych stołach w świąteczne dni. Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie Saturn znajdzie się także szeroki wybór bakalii idealnych do świątecznych wypieków, takich jak kolorowe mazurki, paschy i serniki. Na Jarmarku będzie można kupić również miody, aromatyczne herbaty i przyprawy świata, słodkie krówki, a nawet niepowtarzalną autorską biżuterię.

- Wielkanoc to czas, który spędzamy z bliskimi, celebrując posiłki przy rodzinnym stole. Dbamy o to, by dla naszych gości przygotować pyszne i wartościowe posiłki. Podczas Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź znajdziemy produkty wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami, które zachwycają swoim smakiem i aromatem – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość artykułów spożywczych. Między 22 a 29 marca w Porcie Łódź będzie można przekonać się o ich walorach podczas Jarmarku Produktów Regionalnych. Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.

Nadesłał:

Maria Szwed

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl