Regionalne smaki w Porcie Łódź


Regionalne smaki w Porcie Łódź
2011-11-16
Wielbicieli tradycyjnych smaków czeka w najbliższych dniach prawdziwa uczta. Port Łódź zaprasza między 17 a 20 listopada na Jarmark Produktów Regionalnych. Klienci centrum będą mogli skosztować lub zakupić przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami.

Każdy, kto ceni sobie smak i staropolską kuchnię, będzie zachwycony Jarmarkiem Produktów Regionalnych. Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA będzie można znaleźć przysmaki wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Miłośników słodyczy z pewnością ucieszą krówki, a niejedna kobieta zatrzyma się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.

- Jarmark Produktów Regionalnych to wyjątkowa okazja, aby rozsmakować się w tradycyjnych produktach. Warto podczas weekendowych zakupów zaopatrzyć się w smaczną i, co najważniejsze, zdrową żywność – mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.   

Jarmark Produktów Regionalnych cieszy się zainteresowaniem łodzian. Każda edycja wydarzenia potwierdza, że produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl