Regionalne smaki w Porcie Łódź
Wielbicieli tradycyjnych smaków czeka w najbliższych dniach prawdziwa uczta. Od 19 do 22 stycznia w Porcie Łódź odbędzie się Jarmark Produktów Regionalnych. Klienci centrum będą mogli skosztować lub zakupić przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami.
Z Nowym Rokiem do Portu Łódź wraca chętnie odwiedzany przez klientów Jarmark Regionalny. Każda edycja wydarzenia cieszy się zainteresowaniem osób ceniących smak tradycyjnie wytwarzanych specjałów.
Wszystkich, którzy już ich spróbowali i tych, którzy chcą dopiero po nie sięgnąć, Port Łódź zaprasza na pierwszy w 2012 roku jarmark, który odbędzie się między 19 a 22 stycznia w godzinach pracy centrum.
Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA będzie można znaleźć przysmaki wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Miłośników słodyczy z pewnością ucieszą krówki, a niejedna kobieta zatrzyma się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.
- Jarmark Produktów Regionalnych to wyjątkowa okazja, aby rozsmakować się w tradycyjnych produktach. Warto podczas weekendowych zakupów zaopatrzyć się w smaczną i, co najważniejsze, zdrową żywność – mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Jarmark Produktów Regionalnych cieszy się zainteresowaniem łodzian. Każda edycja wydarzenia potwierdza, że produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych.
Nadesłał:
Katarzyna Rąkowska
|