Regionalnie w Porcie Łódź


Regionalnie w Porcie Łódź
2013-02-20
Od czwartku do niedzieli na klientów Portu Łódź czeka uczta smaków i aromatów. Tradycyjnie wytwarzane wędliny, sery, miody czy pieczywo będzie można skosztować i kupić podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.

Najbliższa edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź to prawdziwa gratka dla wielbicieli zdrowych i wartościowych produktów spożywczych. Od 21 do 24 lutego na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie Saturn znajdą się przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, sery, miody, pieczywo i bakalie. Amatorzy różnorodnych smaków i zapachów na pewno zwrócą uwagę na aromatyczne herbaty i przyprawy świata. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.

- Dzięki Jarmarkowi Produktów Regionalnych wracamy do niezapomnianych smaków z dzieciństwa. Chrupiąca kromka chleba, kawałek sera prosto z gór, smakowita wędlina to tylko niektóre przysmaki, jakie znajdziemy od czwartku do niedzieli w Porcie Łódź. Zadbajmy o to, by w naszej kuchni znalazły się tradycyjne, wartościowe produkty – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. W weekend w Porcie Łódź będzie można przekonać się o ich walorach podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.

Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl

Nadesłał:

Maria Szwed

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl