Restaurant Week ponownie w ofercie PAYBACK
Uczestnicy Programu PAYBACK po raz kolejny mają możliwość zbierania punktów podczas Festiwalu Restaurant Week, którego tegoroczna jesienna edycja rozpoczyna się dzisiaj – 17 października.
To doskonała okazja do spędzenia czasu z bliskimi i poznania zupełnie nowych smaków z różnych zakątków świata, w myśl tematu przewodniego, którym są podróże kulinarne. Im większa liczba osób przy stoliku, tym więcej punktów PAYBACK otrzymamy przy jego rezerwacji.
Aby skorzystać z oferty przygotowanej przez liczne restauracje biorące udział w festiwalu, wystarczy dokonać rezerwacji stolika przez stronę www.restaurantweek.pl. Warunkiem otrzymania punktów PAYBACK jest podanie numeru swojej karty lojalnościowej podczas dokonywania płatności. Przy rezerwacji stolika dwuosobowego nasze saldo zwiększy się o 150 punktów, a każda kolejna osoba, którą ze sobą zabierzemy, przyniesie nam dodatkowe 50 punktów. Na spotkanie możemy wybrać się maksymalnie z ośmioma osobami, co daje 450 punktów PAYBACK.
– W PAYBACK chcemy wykraczać poza ramy zwykłego programu lojalnościowego, a multipartnerska formuła daje nam możliwość wchodzenia w niestandardowe akcje, w ramach których uczestnicy mogą otrzymać dodatkowe benefity. Zdecydowaliśmy się na współpracę z Restaurant Week, ponieważ festiwal cieszy się rosnącą popularnością wśród Polaków. Ponadto, bardzo przypadł do gustu użytkownikom PAYBACK – w ubiegłorocznej jesiennej edycji wzięło udział blisko 1,5 tys. osób, które zebrały łącznie powyżej 250 tys. punktów. W tym roku spodziewamy się jeszcze większego zainteresowania, ponieważ motywem przewodnim są niezwykle lubiane przez Polaków podróże kulinarne. Z badania PAYBACK Opinion Poll wynika, że ponad połowa ankietowanych ceni sobie wizyty w restauracjach ze względu na możliwość poznawania nowych smaków – mówi Martyna Dłuska, Relationship Manager w PAYBACK Polska.
Idea Restaurant Week zrodziła się cztery lata temu w Warszawie. Impreza bardzo szybko zyskała dużą popularność, przyciągając z roku na rok coraz więcej osób w ponad 30 polskich miastach. Biorące w niej udział restauracje oferują swoim gościom trzydaniowe menu dostępne w dwóch wariantach do wyboru. Dzięki przystępnej cenie, w wysokości 49 zł za osobę, uczestnicy mają szansę na odkrywanie nowych smaków w bardzo dobrych lokalach w towarzystwie rodziny i przyjaciół. Dla klientów głodnych dodatkowych wrażeń przygotowana została seria wydarzeń towarzyszących, w tym spotkania, debaty, pokazy i warsztaty, które umożliwią poznanie kultury jedzenia od zupełnie innej strony. Organizatorzy festiwalu przygotowali też dla swoich gości konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, takimi jak wyjazd do Włoch z kolacją w Osteria Francescana, uznawanej za najlepszą restaurację na świecie, podróż do Stanów Zjednoczonych z kolacją w Los Angeles, blendery marki Grundig oraz bezpłatne, dwuosobowe rezerwacje na Restaurant Week. Festiwal potrwa do 31 października.
Nadesłał:
MultiComm
|