Smak dojrzałych pomidorów


Smak dojrzałych pomidorów
2010-11-04
Soczyste pomidory i unikalna kompozycja przypraw to tajemnica smaku nowych ketchupów Podravki. Dostępne w trzech popularnych wariantach – łagodnym, pikantnym oraz do pizzy – są idealnym dodatkiem do frytek, zapiekanek czy kanapek.

Nowe ketchupy marki Podravka to gwarancja najwyższej jakości. Swój doskonały smak i aromat zawdzięczają specjalnie dobranym składnikom, oryginalnej recepturze oraz wyjątkowej kompozycji przypraw. Produkty powstają ze świeżych, soczystych i starannie wyselekcjonowanych pomidorów. Dzięki temu posiadają gęstą konsystencję oraz wyrazisty, pomidorowy smak. Ketchupy Podravki dostępne są w trzech wersjach: łagodnej, pikantnej oraz do pizzy. Stanowią one pyszny dodatek do wędlin, serów, mięs oraz do sałatek.

Ketchup łagodny to propozycja dla tych, którzy cenią sobie delikatny i naturalnie słodki smak pomidorów, pasujący m.in. do frytek czy zapiekanki z serem. Amatorom ostrzejszych i bardziej intensywnych smaków Podravka poleca z kolei Ketchup pikantny. Dzięki unikalnej kompozycji przypraw, sprawdzi się on jako dodatek do grillowanych lub pieczonych mięs oraz kiełbasek. Miłośnikom włoskiej kuchni przypadnie natomiast do gustu Ketchup do pizzy. Swój wyjątkowy aromat zawdzięcza on wonnym ziołom.

Ketchupy Podravki dostępne są w sklepach od września w atrakcyjnych opakowaniach o gramaturze 470 g, w cenie ok. 4,59 zł/szt. Poręczne butelki zostały dostosowane do kształtu dłoni, dlatego nakładanie ketchupu Podravka jest łatwe i wygodne. Dzięki zróżnicowanym kolorystycznie etykietom, konsumenci bez trudu odnajdą na półce swój ulubiony smak ketchupu.

Nadesłał:

Effective Public Relations
http://effectivepr.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl