Snacki – wyjątkowe przysmaki na przyjęcia
Lato sprzyja nieplanowanym, spontanicznym spotkaniom i dobrej zabawie. Dlatego warto mieć pod ręką produkty, dzięki którym przygotujemy szybkie przekąski. I co ważne - sami zdecydujemy, jak je doprawić.
Spróbujcie Snack - Przysmak Świętokrzyski i zaskoczcie gości pomysłowością. Zarówno na tych małych, kameralnych jak i tych całkiem dużych imprezach!
Dlaczego właśnie Snack?
Bo przygotujecie go tak jak lubicie, ze swoimi ulubionymi dodatkami. A to ważne, szczególne, gdy zwracamy uwagę na to, co jemy. Produkt powstaje na bazie wyselekcjonowanych gatunków mąki, bez dodatku przypraw i aromatów. Dzięki temu sami decydujemy, jak go doprawić. Wystarczy wrzucić je na rozgrzany olej i poczekać kilka sekund aż zaczną nabierać kształtów oraz wysmażać się. I gotowe!
Chrup tak, jak lubisz
Snack w podstawowej wersji bez dodatków to przekąska, którą z przyjemnością pochrupiemy miedzy większymi posiłkami. W tym wariancie mamy do wyboru dwa rodzaje - znany od lat pszenny i nowy, ziemniaczany. Różnorodne formy sprawią, że wybieranie tych ulubionych, da nam sporo frajdy. I co ważne, możemy być spokojni - Snacka nie zabraknie podczas przyjęcia. Chrupki w trakcie smażenia zwiększają swoją objętość nawet do 5 razy, a to oznacza, że z jednej paczki uzyskamy objętościowo aż do 10 l gotowego produktu. Taką ilość prażynek rozdzielimy na kilka sporych porcji.
Postaw na dobre połączenie
Hitem tego lata jest Snack’owa sałatka. W końcu to szybki sposób na zbilansowaną dietę uzupełnioną wyrazistymi dodatkami. Jakich warzyw potrzebujemy? My tym razem postawiliśmy na te sezonowe. Wyczarujemy sałatkę z kolbami kukurydzy. Do nich dodamy rukolę, pomidorki koktajlowe, borówki, ser pleśniowy oraz dressing czosnkowy. Na końcu dorzucimy Snack - Przysmak Świętokrzyski. Szybka i pożywna propozycja na imprezowe danie gotowa. W ten sposób można wykorzystywać Snack przez cały rok - np. idealnie komponuje się z sałatką na bazie roszponki, pomidorków koktajlowych, czarnych oliwek i sera feta z dodatkiem dressingu ziołowego.
Pasty rządzą
Kiedyś na stołach królowały dipy i sosy, dziś proponujemy pasty warzywne. Wykonamy je błyskawicznie, a zestawione z Przysmakiem Świętokrzyskim będą smakować idealnie. Jednym z najprostszych pomysłów jest pasta z białej fasoli. Wystarczy ją zblendować razem z suszonymi pomidorami oraz świeżą kolendrą. I gotowe! Jeśli lubicie ciecierzycę, polecamy pastę z dodatkiem sera feta i awokado. Takie rozwiązania nie tylko będą smakowite, ale i zdrowe.
Już chyba nikt nie może mieć wątpliwości, że jeśli impreza, to obowiązkowo ze Snack’iem Świętokrzyskim. Wasi goście powinni być zachwyceni, że na przyjęciu nie zabraknie chrupania i to z dodatkiem sporej porcji warzyw.
Sugerowana cena Snacku pszennego: 3,99zł brutto, gramatura: 400 g
Sugerowana cena Snacku ziemniaczanego: 2,19zł brutto, gramatura: 200 g
Nadesłał:
BestBrands
|