Tatar z ABC Kuchni w plebiscycie


Tatar z ABC Kuchni w plebiscycie
2013-08-13
Restauracja ABC Kuchni z Suchego Lasu bierze udział w Plebiscycie na najlepszy tatar w Wielkopolsce zorganizowany przez Głos Wielkopolski. To Czytelnicy i Klienci restauracji zadecydują o tym, kto zdobędzie certyfikat Dobrego Smaku Głosu Wielkopolskiego.
ABC Kuchni zaprezentowało smakowity tatar z polędwicy wołowej w parmezanowym omlecie. To specjalnie przygotowywana przystawka z najbardziej charakterystycznymi dl Wielkopolski dodatkami do tatara: cebulką, korniszonami, grzybkami marynowanymi i kaparami. Nowością jest dodatek grzybowej salsy.
ABC Kuchni to restauracja rodzinna, kameralna, gdzie przede wszystkim liczy się smak i zadowolenie klienta. Szef kuchni Krzysztof Kucharski dba, by wszystko było przygotowane ze świeżych, ekologicznych, tradycyjnych i naturalnych składników. Karta została tak pomyślana, że znajdą się w niej smakołyki zarówno dla głodnego dorosłego, jak i dla pań lubiących sałatki, a także dla maluchów. Warto tam zajrzeć i popróbować, i potem zagłosować na ABC Kuchni w Suchym Lesie.

Nadesłał:

exPress Dziennikarska Agencja Usługowa
http://www.express-poznan.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl