Trendy 2018 - polska hodowla ślimaków, idealna na Finger Food


Trendy 2018 - polska hodowla ślimaków, idealna na Finger Food
2018-01-20
Podczas obróbki mięczaków, po usunięciu części niejadalnych pozostaje sama stopa.
Karnawał w pełni, dlatego przedstawiamy trendy w imprezowym jedzeniu. Przekąski, finger foody, tapasy - to będzie królować w 2018 roku i dlatego warto to wprowadzić do menu swojej restauracji, według Unilever Food Solutions Polska.
 
idac tym tropem, z naszej strony proponujemy filety ślimaka Snails Garden - idealne na PRZEKĄSKI na raz "Finger Food". Cała produkcja w naszej przetwórni to wszystko manufaktura - ręczna specjalistyczna praca. Przygotowujemy filety ślimaka w ściśle określony sposób w naszej przetwórni Eko Snails Garden. Podczas obróbki mięczaków, po usunięciu części niejadalnych pozostaje sama stopa, która jest częścią jadalną. Produkt wysokiej jakości, o ściśle określonym wyglądzie i parametrach. Jakość produkowanego towaru spełnia najwyższe standardy i wymogi co do jakości na rynku polskim.


 Najważniejsze atuty HoReCa:

  • mięso naszego ślimaka jest miękkie, ma krótki czas przygotowania co jest ważne w restauracji
  • struktura mięsa wysokiej jakości, mięso jest delikatne
  • mięso łatwe w obróbce termicznej, można podawać gotowane, pieczone, duszone , smażone, mielone, marynowane, jako pasztet
  • łatwo się łączy z innymi składnikami, możemy sami kreować jego smak poprzez zioła i przyprawy
Nasze produkty:

  • Nie zawierają konserwantów, polepszaczy i sztucznych środków barwiących żywność
  • Pochodzą z polskich gospodarstw
  • Mogą być pakowane w różnej wielkości i ilości
  • Występują w postaci, mrożonej i świeżej
  • Posiadają najwyższą jakość Smaku!

Przetwórstwa ślimaków mazurskich i kawioru 

P.P.H.U EKO SNAILS GARDEN

14-400 Krasin 16A
Tel: 660 512 199
bistro@snailsgarden.com

www.snailsgarden.com 

 



Nadesłał:

Hodowla ślimaków
http://www.snailsgardenhoreca.com/

Wasze komentarze (1):

  • avatar
    ~Szef kuchni Adama, 2018-01-20 14:40:52

    polecam, produkt idealny, mięso ślimaka wciąga rożne smaki. Można je nawet na słodko podać.


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl