UST-M wkracza na rynek HoReCa
Wiodący polski producent filtrów do wody, systemu centralnego odkurzania i instalacji sanitarnych, UST-M, wprowadził linię dedykowaną dla branży HoReCa. Oferta obejmuje system centralnego odkurzania, stacje uzdatniania wody oraz filtry.
Produkty marki usprawniają funkcjonowanie hotelu i restauracji oraz pozwalają znacznie obniżyć koszty prowadzenia biznesu.
Wyroby UST-M są cenione zarówno na krajowym, jak i zagranicznym rynku. Firma posiada nowoczesny park maszynowy, własny skład magazynowy, a także dział konstrukcyjny oraz technologiczny. Tworząc swoje wyroby sięga po nowatorskie rozwiązania. Jako pierwsza na świecie zastosowała przyjazne dla środowiska tworzywo PET, wykorzystane w produkcji obudowy do filtrów.
UST-M proponuje profesjonalne rozwiązania dla rynku HoReCa, które cieszą się dużą popularnością ze względu na wykorzystanie optymalnych rozwiązań technologicznych. System centralnego odkurzania to coraz popularniejsza alternatywa dla tradycyjnego odkurzacza. Znajduje on zastosowanie w obiektach hotelowych i restauracyjnych oraz wszędzie tam, gdzie liczy się szybkość oraz dyskrecja.
Zaprojektowane przez UST-M stacje uzdatniania zmiękczają twardą wodę, przez co eliminują problemy takie jak: przebarwienia na filiżankach, osady z kamienia na armaturze, awarie pieca C.O. czy AGD. Uzdatniona woda to także bezawaryjne funkcjonowanie basenu, lepszy smak potraw i napojów, śnieżnobiała biel pościeli i obrusów. Woda z obniżonym poziomem żelaza, manganu i uregulowanym poziomem pH zapewnia też komfort klientom – jest delikatniejsza i nie wysusza skóry. Stacje uzdatniania UST-M dedykowane hotelom, restauracjom, czy punktom gastronomicznym wyróżnia wysoka wydajność.
Oferta przygotowana przez UST-M dla branży HoReCa to przede wszystkim rozwiązania funkcjonalne. Zastosowanie systemu centralnego odkurzania i stacji uzdatniania wody pozwala zoptymalizować działalność obiektów i przynosi oszczędności.
Z pewnością zadowoli także tych odbiorców, którym szczególnie zależy na podniesieniu jakości w swoim hotelu czy restauracji.
Nadesłał:
gastrosfera
|