Wiosenne urozmaicenie na talerzu – Ryba grillowana z warzywami


Wiosenne urozmaicenie na talerzu – Ryba grillowana z warzywami
2011-04-05
Kolorowe talerze pełne świeżych warzyw wracają na nasze stoły wraz z wiosną. W tym roku FRoSTA udekoruje je Rybą grillowaną w lekkim ziołowym sosie.
Lekkie posiłki zawsze najlepiej smakują wiosną, kiedy za oknami robi się zielono. Nowa Ryba grillowana FRoSTY to propozycja, która świetnie sprawdza się jako podstawa smacznego posiłku. Dzięki aromatycznym przyprawom i delikatnemu sosowi, smakuje, jakby była przyrządzona na prawdziwym ogrodowym grillu. Z dodatkiem kolorowych warzyw będzie atrakcyjnym posiłkiem zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.

Bukiet warzyw z Rybą grillowaną w sosie ziołowym

Rybę grillowaną FRoSTY najlepiej podawać w towarzystwie świeżych sałatek warzywnych. Są smacznym źródłem witamin i mikroelementów, dlatego zawsze powinny być składnikiem naszych potraw. Przygotujcie kilka liści ulubionej sałaty, plasterków pomidora i papryki, dołóżcie kilka oliwek i posypcie ziarnami słonecznika. Sałatkę najlepiej doprawić świeżą bazylią, oregano czy natką zielonej pietruszki. Gotowe kawałki ryby grillowanej FRoSTY ułóżcie bezpośrednio na warzywach.

Ryba grillowana FRoSTY to stuprocentowe filety z morszczuka, bez ości. Opakowanie zawiera dwie sztuki fileta (250 g). Rybę można przygotować w piekarniku lub na patelni. Cena na sklepowej półce - ok. 12 zł.

Ryba grillowana FRoSTA
Wartość energetyczna w 100 g:
623/150 KJ/Kcal
14,9 g białka
0,2 g węglowodanów
9,9 g tłuszczu

Nadesłał:

marta.laskowska@personal-pr.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl